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140376 SE VM3 - VM4 - Food, Body, and Consumption (2015S)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 20.02.2015 10:00 to Fr 27.02.2015 10:00
- Registration is open from Sa 28.02.2015 10:00 to Mo 02.03.2015 10:00
- Deregistration possible until Tu 31.03.2015 23:59
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 11.03. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 25.03. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 22.04. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 06.05. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 20.05. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 03.06. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
- Wednesday 17.06. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
Information
Aims, contents and method of the course
Die Lehrveranstaltung will einen kritischen Blick auf das Alltagsthema Essen in seinen vielschichtigen polit-ökonomischen und kulturellen Zusammenhängen legen. Dieser soll durch theoretische aber auch fallbezogene Perspektiven erarbeitet werden.
Assessment and permitted materials
Regelmäßige Teilnahme, Referate und schriftliche Seminararbeit.
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Referate, Zusammenarbeit in Kleingruppen
Reading list
Literatur wird am 1. Seminartag bekanntgegeben.
Association in the course directory
VM3, VM4
Last modified: Mo 07.09.2020 15:35