Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

140376 SE VM3 - VM4 - Food, Body, and Consumption (2015S)

Continuous assessment of course work

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 25 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 11.03. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 25.03. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 22.04. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 06.05. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 20.05. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 03.06. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1
  • Wednesday 17.06. 13:00 - 16:00 Seminarraum SG2 Internationale Entwicklung, Sensengasse 3, Bauteil 1

Information

Aims, contents and method of the course

Die Lehrveranstaltung will einen kritischen Blick auf das Alltagsthema Essen in seinen vielschichtigen polit-ökonomischen und kulturellen Zusammenhängen legen. Dieser soll durch theoretische aber auch fallbezogene Perspektiven erarbeitet werden.

Assessment and permitted materials

Regelmäßige Teilnahme, Referate und schriftliche Seminararbeit.

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Referate, Zusammenarbeit in Kleingruppen

Reading list

Literatur wird am 1. Seminartag bekanntgegeben.

Association in the course directory

VM3, VM4

Last modified: Mo 07.09.2020 15:35