270010 VO Basics of Food Toxicology (2011W)
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Vorbesprechung: Dienstag 04.10.2011, HS III, 09 Uhr c.t.jeweils Mi. 15:45 bis 16:30
Joseph Loschmidt-Hörsaal
Währinger Straße 42, 1090 Wien
Beginn: 5.10.2011
Joseph Loschmidt-Hörsaal
Währinger Straße 42, 1090 Wien
Beginn: 5.10.2011
Details
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Schriftliche Prüfung am 28.01.2011
Anmeldung für Chemiker über https://moodle.univie.ac.at/mod/groupchoice/view.php?id=138337
Anmeldung für Ernährungswissenschaftler über https://moodle.univie.ac.at/mod/groupchoice/view.php?id=138338
Anmeldung für Chemiker über https://moodle.univie.ac.at/mod/groupchoice/view.php?id=138337
Anmeldung für Ernährungswissenschaftler über https://moodle.univie.ac.at/mod/groupchoice/view.php?id=138338
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
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LC-1, LCH II-1
Last modified: Fr 31.08.2018 08:55