270081 PR Practical Food Analysis Course IV (2019S)
Continuous assessment of course work
Labels
Dieses Praktikum kann nur gemeinsam mit dem Seminar "Analysenauswertung" (270082) besucht werden!
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 01.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 23:59
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 23:59
Details
max. 16 participants
Language: German
Lecturers
Classes
16.09.-20.09.2019
23.09.-27.09.2019
Information
Aims, contents and method of the course
Unter Anwendung der erlernten Methoden sollen die Vollanalyse eines Lebensmittels und Planung, Auswertung und Beurteilung erfolgen. Damit wird erreicht, dass die Studierenden in der Lage sind, selbständig eine Vollanalyse eines komplexen Produkts durchzuführen und zu bewerten, wie sie es in der Lebensmittelüberwachung, Lebensmittelindustrie oder auch in der Lebensmittelforschung durchführen müssen.
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LMC-B6, LMC B6
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21