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270086 PR Practical Food Analysis Course II (2019S)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Fr 01.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 23:59
- Deregistration possible until Mo 25.02.2019 23:59
Details
max. 48 participants
Language: German
Lecturers
- Doris Marko
- Georg Aichinger
- Dominik Braun
- Corinna Miriam Deck
- Mira Flasch
- Sarah Franziska Frühwirth
- Stephanie Grabher-Wusche
- Barbara Lieder
- Agnes Mistlberger-Reiner
- Marc Pignitter
- Verena Preinfalk
- Kerstin Schweiger
Classes (iCal) - next class is marked with N
verpflichtende Vorbesprechung und Kurseinteilung am Mo, den 29.4. ab 10 Uhr im Seminarraum 3
Kurs 1: 13.05.-03.06.2019Kurs 2: 04.06.-28.06.2019
- Monday 29.04. 10:00 - 12:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1 (Kickoff Class)
- Monday 13.05. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Monday 20.05. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Monday 27.05. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Monday 03.06. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Tuesday 11.06. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Monday 17.06. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
- Friday 21.06. 13:00 - 18:00 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Monday 24.06. 09:00 - 10:00 Seminarraum 3 Organische Chemie 1OG Boltzmanngasse 1
Information
Aims, contents and method of the course
Ziel ist es, das Methodenspektrum zur Analyse von Lebensmittelinhaltsstoffen zu erweitern. Neben biochemischen und molekularbiologischen Methoden steht die Analyse spezieller Lebensmittelinhaltsstoffe und spezifischer Parameter von Getränken und flüssigen kosmetischen Mitteln im Vordergrund. Die erlenten Methoden dienen den Studierenden als Basis für die Planung und Durchführung einer komplexeren lebensmittelchemischen Analyse.
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LMC-B4, LMC B3, LC-2, LC-3, LCH II-2, LCH II-3
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21