Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
270092 EX Study Trip Food Processing and Industry (2022S)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Tu 01.02.2022 08:00 to Th 24.02.2022 23:59
- Deregistration possible until Th 24.02.2022 23:59
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Online Vorbesprechung verschoben auf 31.3. um 11 Uhr via Zoom (Moodle)
Information
Aims, contents and method of the course
Ziel dieser Exkursion ist es den Studierenden einen Einblick in die lebensmittelverarbeitende Industrie und angrenzende Betiebe zu ermöglichen. Es ist geplant einen Betrieb in Wien oder Niederösterreich zu besuchen.
Assessment and permitted materials
Als Beurteilungsgrundlage dient die laufende Mitarbeit sowie ein schriftliches Protokol, das innerhalb von zwei Wochen nach der Exkursion abgegeben werden muss.
Minimum requirements and assessment criteria
Teilnahme an der Vorbesprechung sowie der ganztägigen Exkursion. Sollte die persönliche Anwesenheit bei der Vorbesprechung nicht möglich sein, bitte unbedingt in der Vorwoche mit dem Lehrveranstaltungsleiter Kontakt aufnehmen.
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LC-1, LCH II-1, LMC-C1, LMC C1
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21