270118 VO Food Contaminants (2019W)
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German, English
Examination dates
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Aufgrund der aktuellen COVID-19 Situation ist es nicht möglich weitere Prüfungen im SoSe2020 mit physischer Anwesenheit durchzuführen. Daher müssen wir das Prüfungsprozedere ab sofort auf mündliche Prüfung mit Videokonferenz umstellen. Die mündliche Prüfung besteht aus zwei, unmittelbar aufeinanderfolgenden, Teilprüfungen von je ca. 15 Minuten (15 Minuten Teil 1 - Giorgia Del Favero; 15 Minuten Teil 2, Benedikt Warth).
Als technische Plattform wird BigBlueButton verwendet werden. Testen Sie die Software vor der ersten Prüfung mit Kolleg*innen (Ton- und Bildeinstellungen). Tipps zur Vorbereitung von Online-Prüfungen:https://ctl.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/p_ecdigitalisierung/Unterlagen_C/200414_Drei_Tipps_zu_muendlichen_Online_Pruefungen__1_.pdf. Folgende Termine werden angeboten, die Studierenden müssen sich das gesamte Zeitfenster freihalten und werden dann vorab über die genaue Uhrzeit informiert:19.5.2020: 14 bis 18 h (6 Personen)16.6.2020: 8 bis 12 h (6 Personen)- Tuesday 01.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 08.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 15.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 22.10. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 12.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 19.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 26.11. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 03.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 10.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 17.12. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 07.01. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
- Tuesday 14.01. 13:00 - 15:00 Seminarraum 2 Währinger Straße 38 Dekanat 1. Stock
Information
Aims, contents and method of the course
In this lecture the occurrence, analysis/surveillance, toxicological evaluation of food contaminants and related legal issues will be covered. This includes in particular natural, man-made, processing and packaging contaminants. Moreover, emerging topics and specific case studies will be discussed.
Assessment and permitted materials
Written exam
Minimum requirements and assessment criteria
Zum Bestehen der Prüfung sind 50% der Punkte notwendig.
Examination topics
Siehe Inhalt der LV
Reading list
Association in the course directory
LMC-B5, LMC B5
Last modified: Sa 08.07.2023 00:21