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270262 VO Lebensmitteltechnologie (2006S)
Strahlenkonservierung von Lebensmitteln (Lebensmitteltechnologie, Lebensmittelanalytik III)
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Di.,9.15-10.00
HS IV der Chem.Institute, Währingerstr. 38, 1090 Wien,
Beginn: 07.03.2006
HS IV der Chem.Institute, Währingerstr. 38, 1090 Wien,
Beginn: 07.03.2006
Details
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Überblick über das Thema der Bestrahlung von Lebensmitteln und deren Nachweis
Examination topics
Reading list
A. Henglein, W. Schnabel, J. Wendenburg, "Einführung in die Strahlenchemie", Verlag Chemie 1969; J.W.T. Spinks, R. J. Woods, "An Introduction to Radiation Chemistry", John Wiley & Sons, 1990; M. Satin, "Food Irradiation", Technomic Publishing 1996; "Analytical detection methods for irradiated foods", IAEA-TECDOC-587; C.H. McMurray, E.M. Stewart, R. Gray, J. Pearce, "Detection Methods for Irradiated Foods, Current Status", The Royal Society of Chemistry 1996; R. Heiss, K. Eichner, "Haltbarmachen von Lebensmitteln", Springer Verlag
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F240
Last modified: Fr 31.08.2018 08:55
http://chemie.univie.ac.at/stuko/CUR.htm#806366