300403 UE Semicompulsory Lab Course Organic Chemistry (2013S)
Continuous assessment of course work
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Mo. - Fr. 12.00 - 18.00 Uhr,
Inst. f. Org. Chemie, 1090 Wien, Währinger Straße 38;
Block-LV, ; Termin: 04.03 - 22.03.2013;
Nähere Informationen, Termin fuer die obligatorische Vorbesprechung und Anmeldungsmodalitäten siehe: http://homepage.univie.ac.at/daniel.krois/DKMGP.html und http://homepage.univie.ac.at/daniel.krois/MGAnkSS.html. Bitte im Univivs aber unbedingt auch per email anmelden, wie dort dargestellt!
Inst. f. Org. Chemie, 1090 Wien, Währinger Straße 38;
Block-LV, ; Termin: 04.03 - 22.03.2013;
Nähere Informationen, Termin fuer die obligatorische Vorbesprechung und Anmeldungsmodalitäten siehe: http://homepage.univie.ac.at/daniel.krois/DKMGP.html und http://homepage.univie.ac.at/daniel.krois/MGAnkSS.html. Bitte im Univivs aber unbedingt auch per email anmelden, wie dort dargestellt!
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 04.02.2013 08:00 to Th 21.02.2013 18:00
- Deregistration possible until Th 28.03.2013 18:00
Details
max. 39 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Successful performance of all experiments, 2 written tests
Minimum requirements and assessment criteria
Application of organic-chemical synthetic and analytical methods, Intensification of the knowledge of the chemistry of biopolymers und natural products.
Examination topics
Reading list
Skriptum, empfohlenes Lehrbuch H. Hart Organische Chemie, WILEY-VCH
Association in the course directory
B-BMG 6A, BMG 6, B311
Last modified: Mo 07.09.2020 15:43
In the parallel lecture part the fundamentals of the important working procedures are discussed and furthermore the chemistry of amino acids, peptides, carbohydrates, heterocyclic natural products, nucleic acids and lipids is presented.