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320013 VO Flavour Chemistry (2010W)
(Vorlesung für Dissertanten, Diplomanden, Hörer der Studienrichtung Chemie sowie Teil I der Vorlesung, "Zusatz- und Fremdstoffe in Lebensmitteln" für Hörer der Studienrichtung Ernährungswissenschaften)
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Ab 06.10.2010 jeden Mittwoch Hs5 14-15 Uhr
Details
Language: German
Examination dates
- Thursday 27.01.2011
- Thursday 17.03.2011
- Monday 18.04.2011
- Monday 18.04.2011
- Thursday 05.05.2011
- Thursday 09.06.2011
- Friday 24.06.2011
- Friday 18.01.2013
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
This lecture imparts knowledge on the chemistry of aroma compounds, their exact definition, aroma analysis, authenticity problems, classification of flavour compounds, e.g. roasted flavours, Maillard reaction, flavour of coffee, flavour of wine, etc, off-flavours, flavour modifiers and enhancers, production of aroma compounds, aroma-additives to food and drug preparations, basics of the sense of smell and taste.
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Kenntnis der sensorischen Bedeutung der Aromen, Anwendung des richtigen Begriffes, Kenntnis der Entstehung- und Bildung von
A., Kenntnis der Analyseverfahren von A., Kenntnis der Einsatzmöglichkeiten von A., Kenntnis der Möglichkeiten der Aromaverbesserung,
ADI- und GRAS-Werte.
A., Kenntnis der Analyseverfahren von A., Kenntnis der Einsatzmöglichkeiten von A., Kenntnis der Möglichkeiten der Aromaverbesserung,
ADI- und GRAS-Werte.
Examination topics
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A400
Last modified: We 19.08.2020 08:08