330002 SE Nutritional Problems in Developing Countries (2015W)
Continuous assessment of course work
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LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.09.2015 07:00 to Su 20.09.2015 10:00
- Deregistration possible until Su 20.09.2015 16:00
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes
LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:
Mo 28.9.2015 14:00 - 20:00 Uhr SE 562 UZA IIDi 29.9.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA IIMi 30.9.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA IIDo 1.10.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA IIInformation
Aims, contents and method of the course
Im Rahmen des Seminars vertiefen wir die Themen der Vorlesungen Global Nutrition und Welternährung. Jeder Teilnehmer hat die Aufgabe ein Thema vertiefend zu behandeln und im Referat vorzustellen. Die Texte sind überwiegend Englisch. Die Referate können optional auf Deutsch oder Englisch gehalten werden.
Assessment and permitted materials
To pass the seminar, students need a 50% score
30 % active participation
30 % Presentation
20 % Powerpoint
20 % Handout
30 % active participation
30 % Presentation
20 % Powerpoint
20 % Handout
Minimum requirements and assessment criteria
Main objective is to treat some of the Topics from the lecutre "Blobal Nutrition" in - depth. In Addition, critical reading of scientific publications to develop own ideas, pros and cons of certain research methods
Examination topics
Presenations by students, participatory rural appraisal and Project cycle Management, excursion to relevant organisations in Vienna
Reading list
will be circulated Prior to the seminar
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44