Universität Wien

330002 SE Nutritional Problems in Developing Countries (2015W)

Continuous assessment of course work

LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 25 participants
Language: German

Lecturers

Classes

LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:

Mo 28.9.2015 14:00 - 20:00 Uhr SE 562 UZA II

Di 29.9.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA II

Mi 30.9.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA II

Do 1.10.2015 08:00 - 18:00 Uhr SE 562 UZA II


Information

Aims, contents and method of the course

Im Rahmen des Seminars vertiefen wir die Themen der Vorlesungen Global Nutrition und Welternährung. Jeder Teilnehmer hat die Aufgabe ein Thema vertiefend zu behandeln und im Referat vorzustellen. Die Texte sind überwiegend Englisch. Die Referate können optional auf Deutsch oder Englisch gehalten werden.

Assessment and permitted materials

To pass the seminar, students need a 50% score
30 % active participation
30 % Presentation
20 % Powerpoint
20 % Handout

Minimum requirements and assessment criteria

Main objective is to treat some of the Topics from the lecutre "Blobal Nutrition" in - depth. In Addition, critical reading of scientific publications to develop own ideas, pros and cons of certain research methods

Examination topics

Presenations by students, participatory rural appraisal and Project cycle Management, excursion to relevant organisations in Vienna

Reading list

will be circulated Prior to the seminar

Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44