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330010 VO Food Toxicology (2014W)
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In der Studienversion Bachelor 2013 muss im Modul 11 (für die LV Lebensmittelsicherheit und -toxikologie) zusätzlich die VO Methoden der Ermittlung der Lebensmittelsicherheit absolviert werden.
Details
max. 200 participants
Language: German
Examination dates
- Monday 26.01.2015 09:00 - 10:30 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Friday 27.02.2015 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Monday 13.04.2015 13:15 - 14:45 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Wednesday 27.05.2015 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Monday 13.07.2015 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Monday 28.09.2015 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Monday 11.01.2016 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Tuesday 08.03.2016 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Friday 23.09.2016 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
-
Friday
25.11.2016
13:15 - 14:45
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
VORBESPRECHUNG:
MI 1.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IILEHRVERANSTALTUNGS-TERMINEMI 8.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 15.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 22.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 29.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 5.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 12.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 19.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 26.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 3.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 10.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 17.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 7.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 14.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 21.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIMI 28.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA IIInformation
Aims, contents and method of the course
Introduction, basics, test systems, units, definitions, antinutritives and toxicants in food plants, mushroom toxins, marine toxins, mycotoxins, bacterial contamination, toxicants resulting from food processing, pesticides and industrial contamination, drug residues, toxic metals, food additives
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Introduction and basics in toxicology, risk assessment, survey and important topics in food toxicology
Examination topics
lecture
Reading list
Association in the course directory
K 254
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27