Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330022 UE Practise in food preparation (2015S)
Continuous assessment of course work
Labels
Übungsplätze werden vorrangig an Studierende des Lehramtstudiums vergeben. Alle anderen InteressentInnen können nur allenfalls freie Restplätze belegen..
Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich. Unentschuldigtes Fernbleiben hat eine negative Beurteilung zur Folge.
Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich. Unentschuldigtes Fernbleiben hat eine negative Beurteilung zur Folge.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 15.02.2015 10:00 to We 25.02.2015 15:00
- Deregistration possible until Tu 31.03.2015 20:00
Details
max. 20 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Termine der LEHRVERANSTALTUNG:
DO 21.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAIIFR 22.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAIISA 23.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAIIInformation
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Participation in the practical part, the assessment of the food prepared.
Minimum requirements and assessment criteria
Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LA-HE 221
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44