Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330025 VO Cereal Technology (2008W)
Labels
Beginn: 09.10.2008 , jeweils Do. 8:30 - 10.00, SE 560,
Department für Ernährungswissenschaften,
UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Department für Ernährungswissenschaften,
UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Details
max. 50 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 11.11.2010
- Thursday 02.12.2010
- Thursday 16.12.2010
- Thursday 17.03.2011
- Wednesday 18.05.2011
- Wednesday 15.06.2011
- Wednesday 24.08.2011
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
K 271
Last modified: We 19.08.2020 08:09
Nationale und globale Bedeutung des Getreideanbaues
Morphologie und Inhaltsstoffe der Getreidearten
Weizen (inkl. Durum, Dinkel)
Roggen (inkl. Triticale)
Gerste, Hafer, Buchweizen
Reis, Mais, Hirse
Lagerung des Getreides
Technologie der Getreideverarbeitung - Müllerei
Technologie der Getreideverarbeitung - Bäckerei
Getreidenährmittel
Untersuchung und Beurteilung der Mahl- und Backeigenschaften