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330033 SE Spices (2012W)
Continuous assessment of course work
Labels
VB:
4.10.2012, 13:00-14:00 Uhr, SE509, UZAIILV:
15.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
22.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
29.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE560, UZAII
6.12.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
13.12.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
10.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
17.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
24.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAIISeminar f. Fortgeschrittene, botanische und chem. Grundkenntnisse Voraussetzung.
Im Fale der Verhinderung an der Teilnahme ist ene Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Beurteilung erfolgt.
Außerhalb dieser Frist ist die Abmeldung nur mit Einverständnis der LV-Leiters möglich.
4.10.2012, 13:00-14:00 Uhr, SE509, UZAIILV:
15.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
22.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
29.11.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE560, UZAII
6.12.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
13.12.2012, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
10.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
17.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAII
24.1.2013, 11:00-14:00 Uhr, SE509, UZAIISeminar f. Fortgeschrittene, botanische und chem. Grundkenntnisse Voraussetzung.
Im Fale der Verhinderung an der Teilnahme ist ene Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Beurteilung erfolgt.
Außerhalb dieser Frist ist die Abmeldung nur mit Einverständnis der LV-Leiters möglich.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.09.2012 08:00 to Th 27.09.2012 14:00
- Deregistration possible until Fr 05.10.2012 12:00
Details
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Spices-botany, quality, utilization, constituents. Basic lectures and special topics. Practical aspects of quality control are demonstrated by visiting a spice trade company.
Assessment and permitted materials
Evaluation is based on a credit points system depending on the contributions by the participants and includes a short, final multiple-choice-test .
0-50P = 5 51-63P = 4 64-76P = 3 77-88P = 2 89-100P = 1
0-50P = 5 51-63P = 4 64-76P = 3 77-88P = 2 89-100P = 1
Minimum requirements and assessment criteria
To know the basics (botany, chemistry, culinary, medical use, quality and producing) of important spices .
Examination topics
lecture (powerpoint), aspects of producing and quality control by visiting a spice trade company, individual contributions by the participants (choosing a special topic, written presentation)
Reading list
TEUSCHER, E. (2003) : Gewürzdrogen. Ein Handbuch der Gewürze, Gewürzkräuter, Gewürzmischungen und ihrer ätherischen Öle. Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, Stuttgart.,TILL, S. (2004): Die sinnliche Welt der Gewürze. Vom Abenteuer des guten Geschmacks. Kremayr & Scheriau /Orac, Wien.
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44