Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330037 VO Biofunctionality of Foods (2014W)

LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium,
Der positive Abschluss ist auch Voraussetzung für die Teilnahme am Seminar zur Biofunktionalität von Lebensmitteln

Details

max. 60 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE

MO 6.10.2014 12 bis 13:30 Uhr HS 6 und 14 bis 15:30 Uhr HS 4, UZA II

MO 13.10.2014 12 bis 13:30 Uhr HS 6 und 14 bis 15:30 Uhr HS 6, UZA II

MI 22.10.2014 8 bis 10:30 Uhr HS 4 und 14 bis 15:30 Uhr HS 7, UZA II

MO 27.10.2014 12 bis 13:30 Uhr HS 5 und 14 bis 15:30 Uhr HS 5, UZA II

MO 3.11.2014 11:30 bis 13 Uhr HS 4 und 14 bis 15:30 Uhr HS 5, UZA II

MO 17.11.2014 12 bis 13:30 Uhr HS 4 und 14 bis 15:30 Uhr HS 4, UZA II

MO 24.11.2014 12 bis 13:30 Uhr HS 4 und 14 bis 15:30 Uhr HS 4, UZA II


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27