Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330042 VO Advanced Human Nutrition II (2021S)
Labels
REMOTE
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Examination dates
- Wednesday 09.06.2021 13:15 - 15:30 Digital
- Thursday 14.10.2021 16:00 - 19:00 Digital
- Thursday 02.12.2021 16:00 - 19:00 Digital
- Friday 21.01.2022 16:00 - 19:00 Digital
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Die Vorlesungseinheit am 05.05.2021 beginnt bereits um 13:00 Uhr.
- Wednesday 14.04. 13:15 - 16:30 Digital
- Wednesday 21.04. 13:15 - 17:30 Digital
- Wednesday 28.04. 13:15 - 16:30 Digital
- Wednesday 05.05. 13:15 - 16:30 Digital
- Wednesday 12.05. 13:15 - 16:30 Digital
- Wednesday 19.05. 13:15 - 17:30 Digital
- Wednesday 02.06. 13:15 - 16:30 Digital
Information
Aims, contents and method of the course
Im Rahmen der Vorlesung werden anhand der aktuellen Studienlage vor allem die ernährungsphysiologischen, ernährungsmedizinischen und biochemischen Aspekte von Getränken in der menschlichen Ernährung und deren Inhaltsstoffen betrachtet.
Assessment and permitted materials
Die Prüfung wird digital mündlich abgehalten werden. Prüfungszeit 30 Min.
Minimum requirements and assessment criteria
Es sind mind. 60 % der maximal erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.
Examination topics
Lehrinhalte der Vorlesung
Reading list
Deutsch- und englischsprachige Fachliteratur
Association in the course directory
Last modified: Fr 12.05.2023 00:24