Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330046 VO Methods for the Determination of Food Safety (2010W)

ACHTUNG NOCHMALIGE TERMINÄNDERUNG:
Die LV kann aufgrund einer neuerlichen Terminkollision nun doch NICHT am 03.11. 2010 beginnen.!!!
Am 8.11., 10.11., 15.11. und 17. 11.2010 findet ebenfalls keine VO statt.
Erster Termin der VO ist am 22.11.2010 um 08.00 Uhr
im UZA2 Hörsaal 8 (Raum2Z206) 2.OG.
Die weiteren Termine werden später nachgeholt, weitere Informationen in der Vorlesung am 22.11.2010

Die Termine werden später nachgeholt.
Informationen zu den neuen Terminen folgen demnächst.

UZA II, 1090 Wien, Althanstraße 14,;weitere Informationen siehe E-Learning Plattform

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies

Assessment and permitted materials

written exam, open and MC questions, at least 60% to pass the exam

Minimum requirements and assessment criteria

Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety

Examination topics

Lecture

Reading list

in der 1 Einheit Vorlesung bekanntgegeben

Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27