Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330046 VO Methods for the Determination of Food Safety (2010W)
Labels
ACHTUNG NOCHMALIGE TERMINÄNDERUNG:
Die LV kann aufgrund einer neuerlichen Terminkollision nun doch NICHT am 03.11. 2010 beginnen.!!!
Am 8.11., 10.11., 15.11. und 17. 11.2010 findet ebenfalls keine VO statt.
Erster Termin der VO ist am 22.11.2010 um 08.00 Uhr
im UZA2 Hörsaal 8 (Raum2Z206) 2.OG.
Die weiteren Termine werden später nachgeholt, weitere Informationen in der Vorlesung am 22.11.2010Die Termine werden später nachgeholt.
Informationen zu den neuen Terminen folgen demnächst.UZA II, 1090 Wien, Althanstraße 14,;weitere Informationen siehe E-Learning Plattform
Die LV kann aufgrund einer neuerlichen Terminkollision nun doch NICHT am 03.11. 2010 beginnen.!!!
Am 8.11., 10.11., 15.11. und 17. 11.2010 findet ebenfalls keine VO statt.
Erster Termin der VO ist am 22.11.2010 um 08.00 Uhr
im UZA2 Hörsaal 8 (Raum2Z206) 2.OG.
Die weiteren Termine werden später nachgeholt, weitere Informationen in der Vorlesung am 22.11.2010Die Termine werden später nachgeholt.
Informationen zu den neuen Terminen folgen demnächst.UZA II, 1090 Wien, Althanstraße 14,;weitere Informationen siehe E-Learning Plattform
Details
max. 150 participants
Language: German
Examination dates
- Tuesday 21.12.2010
-
Friday
21.01.2011
18:00 - 19:30
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG -
Thursday
24.02.2011
12:00 - 14:00
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG - Tuesday 05.04.2011 17:00 - 18:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Friday 09.09.2011 10:00 - 12:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
written exam, open and MC questions, at least 60% to pass the exam
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Examination topics
Lecture
Reading list
in der 1 Einheit Vorlesung bekanntgegeben
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27