Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330050 VO Food Technology for the Subject Household Economy and Nutrition (2024W)

Deutsch

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Thursday 03.10. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 17.10. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 24.10. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 07.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 14.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 21.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Thursday 28.11. 09:45 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Vermittlung der naturwissenschaftlichen und technischen Grund-kenntnisse der Be- und Verarbeitung von Lebensmitteln unter Zugrundelegung einer gesamtheitlichen, verfahrensorientierten Betrachtungsweise.

Assessment and permitted materials

Multiple Choice-Test am Ende des Semesters (vor Ort) --> keine Hilfsmittel erlaubt
Prüfungsdauer 60 min.

Minimum requirements and assessment criteria

Mindestanforderung: Teilnahme am MC-Test,
Beurteilungsmaßstab - Gewichtung
MC-Test (100%)
Info zumMultiple Choice Test: 20 Fragen, 1 Punkt pro Frage - gesamt 20 Punkte; Prüfungsdauer 60 min.
Notenstufen:
100,00 - 87.00% - 1
86,99 - 75,00% - 2
74,99 - 63,00% - 3
62,99 - 50,00% - 4
45,99 - 0% - 5

Examination topics

Vortragsinhalte (PPT-Folien & dazugehörige fachspezifische Texte --> Moodle-Plattform)

Reading list

wird gegebenfalls im moodle bekannt gegeben

Association in the course directory

K 253

Last modified: Tu 01.10.2024 17:07