Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2014W)

Continuous assessment of course work

Studierende, die bereits die LV Immunologisch relevante Aspekte von Lebensmittel absolviert haben, werden bevorzugt aufgenommen.
LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 28 participants
Language: German

Lecturers

Classes

VORBESPRECHUNG:

DO 9.10.2014 9 bis 11 Uhr SE Raum 562, UZA II

Termine der Lehrveranstaltungen werden bei der Vorbesprechung mit den Studierenden besprochen und festgelegt.


Information

Aims, contents and method of the course

molecualr methods for the analysis of microbiota in foods and in the GI tract

Assessment and permitted materials

protocol

Minimum requirements and assessment criteria

practical skills

Examination topics

course

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44