330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2017W)
Continuous assessment of course work
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Studierende, die bereits die LV Immunologisch relevante Aspekte von Lebensmittel absolviert haben, werden bevorzugt aufgenommen.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 18.09.2017 08:00 to We 27.09.2017 12:00
- Deregistration possible until We 31.01.2018 12:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 05.10. 14:15 - 16:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Monday 04.12. 08:45 - 17:30 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 05.12. 08:45 - 17:30 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Wednesday 06.12. 08:45 - 17:30 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Thursday 07.12. 08:45 - 17:30 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
molecular methods for the analysis of microbiota in foods and in the GI tract (DNA extraction, qPCR, DGGE, sequence analyses)
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
will be handed out
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27