Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330053 SE Scientific Writing Bachelor thesis for the subject Household Economy and Nutrition (2024S)
Continuous assessment of course work
Labels
PH-WIEN
Erstellen einer Bachelorarbeit in individueller Absprache mit einem(r) gewählten BetreuerIn
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Leitfaden_BA_Arbeiten_UF_HOEK_01.03.2023.pdfWICHTIGE INFORMATION:
Das letzte mögliche Datum der Eintragung von Bachelorarbeitsnoten ist im Wintersemester der 29.02. und im Sommersemester der 30.09.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Leitfaden_BA_Arbeiten_UF_HOEK_01.03.2023.pdfWICHTIGE INFORMATION:
Das letzte mögliche Datum der Eintragung von Bachelorarbeitsnoten ist im Wintersemester der 29.02. und im Sommersemester der 30.09.ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.02.2024 09:00 to Mo 30.09.2024 00:00
- Deregistration possible until Mo 30.09.2024 10:00
Details
max. 200 participants
Language: German
Lecturers
- Claudia Maria Angele
- Anja Baumann
- Ina Bergheim
- Monika Blechinger-Zahnweh
- Petra Borota-Buranich
- Georg Frisch
- Dieter Genser
- Andrea Gerstenberger
- Elisabeth Hauer-Banas
- Georg Hoffmann
- Gabriela Leitner
- Rebecca Wagner-Kerschbaumer
- Michael Wukowitsch
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
write a bachelor thesis (literature or small experimental work); approximately 40-50 pages incl. references
Assessment and permitted materials
Assessment of the thesis is carried out by your advisor (100%)
Minimum requirements and assessment criteria
Assessment of the thesis is carried out by your advisor (100%)
Examination topics
work independently on a special topic of Home Economics and Nutritional Sciences
Reading list
Richtlinien zur Erstellung einer Bachelorarbeit finden Sie unter: https://nutrition.univie.ac.at/studium/lehramt-bachelor/bachelorarbeit-he/Ein Leitfaden für Bachelorarbeiten im Unterrichtsfach Haushaltsökonomie und Ernährung (Stand 02/2023) findet sich unter:
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Leitfaden_BA_Arbeiten_UF_HOEK_01.03.2023.pdf
https://nutrition.univie.ac.at/fileadmin/user_upload/i_ernaehrung/Leitfaden_BA_Arbeiten_UF_HOEK_01.03.2023.pdf
Association in the course directory
Last modified: Tu 11.06.2024 12:32