Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330057 EX Excursion in Wild Plants/Spices (2014S)

Exkursion

Continuous assessment of course work

Lectures given in "wild plants and spices" are the basis of any practical training. Therefore lectures and excursions have to be combined.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 20 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Practical training in plant hunting for wild food and practical demonstrations of technology, quality and quality control by spice industry .

Assessment and permitted materials

multiple chioce

Minimum requirements and assessment criteria

Wildpflanzen : Die wichtigsten essbaren Wildpflanzen sicher von ihren kritischen Doppelgängern unterscheiden können, die Grundzüge des Pflanzenbestimmens beherrschen und ein Herbar anlegen können.
Gewürze : Grundlegende Gemeinsamkeiten und Unterschiede der vorgestellten Fachfirmen hinsichtlich Gewürzverarbeitung, Firmenphilosophie, Zielgruppe, Qualität und Qualitätskontrolle wiedergeben können.

Examination topics

Wildpflanzen : Training im Erkennen und Bestimmen von Pflanzen, Anlegen eines Herbar bzw. vermitteln der Grundzüge von botanischer Dokmentation.
Gewürze : praxisbezogene Beispiele aus der Wirtschaft sollen das Thema Gewürzverarbeitung, Qualität und Qualitätskontrolle lebendig gestalten.

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44