330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2015S)
Continuous assessment of course work
Labels
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG INNERHALB DER ABMELDEDEFRIST UNBEDINGT ERFORDERLICH
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 15.02.2015 10:00 to We 25.02.2015 15:00
- Deregistration possible until Su 01.03.2015 20:00
Details
max. 100 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Kursanmeldung über Moodle:
26.02.2015: 12:00 Uhr-02.03.2015: 12:00 Uhr
Kurs 2 : Di 3.3.2015 14 bis 14:30 Uhr SE Raum 562, UZAIIKurs 3: DI 3.3.2015 14:30 bis 15 Uhr SE Raum 560,UZAII
Kurs 4: DI 3.3.2015 14:30 bis 15 Uhr SE Raum 562, UZAIIKurs 1:DI 24.3.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 14.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 21.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 28.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 5.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 12.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 19.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 2.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 9.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 16.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 23.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 30.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAIIKurs 2:DI 24.3.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 14.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 21.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 28.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 5.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 12.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 19.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 2.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 9.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 16.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 23.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 30.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAIIKurs 3:
DI 24.3.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 14.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 21.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 28.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 5.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 12.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 19.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 2.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 9.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 16.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 23.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 30.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAIIKurs 4:DI 14.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 21.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 28.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 2.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 9.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 16.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
Information
Aims, contents and method of the course
Presentations on current topics of nutritional physiology and special needs of vulnerable groups (e.g. pregnant and lactating women, children, ..)
Assessment and permitted materials
oral presentation, handout, discussion
Minimum requirements and assessment criteria
work independently on a special topic / write a handout / oral presentation / discussion
Examination topics
Seminar
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44