Universität Wien

330058 SE Seminar on Nutritional Sciences (2015S)

Continuous assessment of course work

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG INNERHALB DER ABMELDEDEFRIST UNBEDINGT ERFORDERLICH
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 100 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Kursanmeldung über Moodle:
26.02.2015: 12:00 Uhr-02.03.2015: 12:00 Uhr

VORBESPRECHUNG:

Kurs1: DI 3.3.2015 14 bis 14 :30 Uhr SE Raum 560, UZAII
Kurs 2 : Di 3.3.2015 14 bis 14:30 Uhr SE Raum 562, UZAII

Kurs 3: DI 3.3.2015 14:30 bis 15 Uhr SE Raum 560,UZAII
Kurs 4: DI 3.3.2015 14:30 bis 15 Uhr SE Raum 562, UZAII

Kurs 1:

DI 24.3.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 14.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 21.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 28.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 5.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 12.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 19.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 2.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 9.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 16.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 23.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 30.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 560, UZAII

Kurs 2:

DI 24.3.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 14.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 21.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 28.4.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 5.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 12.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 19.5.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 2.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 9.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 16.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 23.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 30.6.2015 14 bis 15:30 Uhr SE Raum 562, UZAII

Kurs 3:
DI 24.3.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 14.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 21.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 28.4.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 5.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 12.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 19.5.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 2.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 9.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 16.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 23.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII
DI 30.6.2015 15:45 bis 17:15 Uhr SE Raum 560, UZAII

Kurs 4:

DI 14.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 21.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 28.4.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562,UZAII
DI 2.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 9.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII
DI 16.6.2015 17:30 bis 20:30 Uhr SE Raum 562, UZAII


Information

Aims, contents and method of the course

Presentations on current topics of nutritional physiology and special needs of vulnerable groups (e.g. pregnant and lactating women, children, ..)

Assessment and permitted materials

oral presentation, handout, discussion

Minimum requirements and assessment criteria

work independently on a special topic / write a handout / oral presentation / discussion

Examination topics

Seminar

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44