Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330061 VO Quality of plant foods (2014W)
Labels
Lehrveranstaltung für Masterstudium: Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium
Details
max. 80 participants
Language: German
Examination dates
- Thursday 20.11.2014 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Thursday 08.01.2015 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Wednesday 25.02.2015 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Wednesday 29.04.2015 13:15 - 15:15 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Wednesday 17.06.2015 07:30 - 09:30 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
-
Wednesday
23.09.2015
16:00 - 18:00
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Lecturers
Classes
VORBESPRECHUNG: DO 9.10.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZA II
LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINEDO 9.10.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZAIIFR 10.10.2014 12:30 bis 14:30 Uhr HS 7, UZA IIDO 16.10.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZA IIFR 17.10.2014 13:00 bis 15:30 Uhr HS 6, UZA IIDO 23.10.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 7, UZA IIFR 24.10.2014 12:30 bis 14 Uhr HS 7, UZA IIDO 30.10.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZA II und 10:30 Uhr bis 12 Uhr SE Raum 560, UZA IIFR 31.10.2014 12 bis 14 Uhr HS 5, UZA IIDO 6.11.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZA II und 10:30 bis 12 Uhr HS 8, UZA IIDO 13.11.2014 8:30 bis 10:30 Uhr HS 6, UZA IIInformation
Aims, contents and method of the course
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Assessment and permitted materials
written exam, open and MC questions
Minimum requirements and assessment criteria
lecture at the moment in preparation, details presented in december
Examination topics
lecture
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27