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330062 UE Botanic exercises (2011S)
Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Continuous assessment of course work
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Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG BIS 18.3.2011 UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Vorbesprechung und Kurseinteilung (für alle) : Mi 16.3. 11.00 im HS 5weitere Termine für den UE Raum 7 BiozentrumKurs 1 :18.03. 09:30 - 12:3025.03. 09:30 - 12:3001.04. 09:30 - 12:3008.04. 09:30 - 12:3015.04. 09:30 - 12:3006.05. 09:30 - 12:3013.05. 09:30 - 12:30Kurs 2:18.03. 14:00 - 17:0025.03. 14:00 - 17:0001.04. 14:00 - 17:0008.04. 14:00 - 17:0015.04. 14:00 - 17:0006.05. 14:00 - 17:0013.05. 14:00 - 17:00Prüfungen amFreitag 20.5. 10.00 - 12.00 und 14.00 - 16.00 UE Raum 7 BiozentrumFreitag 3.6. 10.00 - 12.00 und 14.00 - 16.00 UE Raum 7 Biozentrum
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Vorbesprechung und Kurseinteilung (für alle) : Mi 16.3. 11.00 im HS 5weitere Termine für den UE Raum 7 BiozentrumKurs 1 :18.03. 09:30 - 12:3025.03. 09:30 - 12:3001.04. 09:30 - 12:3008.04. 09:30 - 12:3015.04. 09:30 - 12:3006.05. 09:30 - 12:3013.05. 09:30 - 12:30Kurs 2:18.03. 14:00 - 17:0025.03. 14:00 - 17:0001.04. 14:00 - 17:0008.04. 14:00 - 17:0015.04. 14:00 - 17:0006.05. 14:00 - 17:0013.05. 14:00 - 17:00Prüfungen amFreitag 20.5. 10.00 - 12.00 und 14.00 - 16.00 UE Raum 7 BiozentrumFreitag 3.6. 10.00 - 12.00 und 14.00 - 16.00 UE Raum 7 Biozentrum
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.02.2011 08:00 to Th 24.02.2011 12:00
- Deregistration possible until Fr 18.03.2011 12:00
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 16.03. 11:00 - 12:15 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.
Assessment and permitted materials
3 tests
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Nultsch, W. 2001. Allgemeine Botanik. 11. Auflage.- Stuttgart: Thieme.Franke, W. 2007. Nutzpflanzenkunde. 7. Auflage.- Stuttgart, New York : Thieme.
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27