Universität Wien
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330062 UE Botanic exercises (2014S)

Botanik pflanzlicher Lebensmittel

Continuous assessment of course work

Platzvergabe vorrangig für alternatives Pflichtmodul M13.3 Bachelor (2013) Vertiefende Botanik UND Pflichtübung im Lehramtsstudium 1.Abschnitt

VORBESPRECHUNG:

Mi 05.03.2014 15:00-17:00 Uhr (HS8, UZAII)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE: verbindliche Anmeldung für die beiden Kurse (Kurs 1+ Kurs ) über moodle von Sa 1.3. 10.00 bis Mi 5.3. 10.00.

Kurs 1:
Fr 07.03.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 14.03.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 21.03.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 28.03.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 04.04.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum,Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 11.04.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 09.05.2014 09:00-13:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)

Kurs 2:

Fr 07.03.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 14.03.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 21.03.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 28.03.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 04.04.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 11.04.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)
Fr 09.05.2014 14:00-18:00 Uhr (UE Raum, Biozentrum, Althanstrasse)

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 23 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.

Assessment and permitted materials

3 tests

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Mo 07.09.2020 15:44