330062 UE Botanic exercises (2017S)
Botanik pflanzlicher Lebensmittel
Continuous assessment of course work
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Platzvergabe vorrangig für alternatives Pflichtmodul M13.3 Bachelor (2013) Vertiefende Botanik UND Studierende im Diplomstudium Lehramt (Pflichtübung im 1.Abschnitt).Für diese Übung sind die Kenntnisse der VO Einführung in Biologie und Botanik eine inhaltliche Voraussetzung (verpflichtend im Diplostudium LA UF HÖK).Die Übungsplätze werden daher bevorzugt an die Studierenden, die diese VO bereits positiv absolviert haben vergeben.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt. Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.02.2017 08:00 to Sa 25.02.2017 22:00
- Deregistration possible until Tu 28.02.2017 20:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Vorbesprechung Do 02.03.2017 11:30 - 13:00 UZA2-HS4
Fr 03.03.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 BiozentrumFr 10.03.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Fr 17.03.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Fr 24.03.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Fr 31.03.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Fr 07.04.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Fr 28.04.2017 09:00 - 13:00 UE Raum 7 BiozentrumPrüfung Fr 05.05.2017 10:00 - 13:00 UE Raum 7 Biozentrum
Information
Aims, contents and method of the course
Basics in microscopy and training of various scientific methods ; practical analysis of usful funghi, analysis of corm, roots, bulbs etc., microscopic and chemical analysis of carbohydrates, protein and fat as well as of essential oil and honey, anatomy of vegetable, spices, flowers, fruits and cereals.
Assessment and permitted materials
3 tests
Minimum requirements and assessment criteria
test 1: 25 points
test 2 : 25 Points
test 3 : 30 Points
summary = 80 Points
0-40 = 5, 41-50 = 4, 51-60 = 3. 61-70 = 2, 71-80 = 1
test 2 : 25 Points
test 3 : 30 Points
summary = 80 Points
0-40 = 5, 41-50 = 4, 51-60 = 3. 61-70 = 2, 71-80 = 1
Examination topics
The correct use of the microsope and special techniques, trained during the course.
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44