Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330063 SE Scientific Writing and Bachelor Thesis (2021W)
für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
Continuous assessment of course work
Labels
WICHTIGE INFORMATION:
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung des S ommersemesters muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.09.2022 fertiggestellt, beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.
ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist ist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Bei einer Anmeldung zu dieser Lehrveranstaltung des S ommersemesters muss die Bachelorarbeit bis spätestens 30.09.2022 fertiggestellt, beurteilt und die Bewertung eingetragen sein.
ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist ist UNBEDINGT ERFORDERLICH, falls die Bachelorarbeit nicht im Semester fertiggestellt und beurteilt werden kann.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Th 30.09.2021 07:35 to Mo 31.01.2022 20:00
- Deregistration possible until Mo 31.01.2022 20:00
Details
max. 300 participants
Language: German
Lecturers
- Petra Rust
- Anja Baumann
- Ina Bergheim
- Emmerich Berghofer
- Annette Brandt
- Rita Dornetshuber-Fleiss
- Agnes Draxler
- Kalina Duszka
- Cem Ekmekcioglu
- Georg Frisch
- Dieter Genser
- Hans Goldenberg
- Andras Gregor
- Paul Haber
- Claudia Hana
- Verena Hasenegger
- Alexander Haslberger
- Georg Hoffmann
- Finn Jung
- Daniel König
- Jürgen König
- Dorota Majchrzak
- Mohammad Manafi
- Oliver Neubauer
- Marc Pignitter
- Raphaela Staltner
- Karl-Heinz Wagner
- Barbara Wessner
- Patrick A. Zöhrer
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 05.02.2022 00:06