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330064 SE Seminar Food Safety (2017S)
Continuous assessment of course work
Labels
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium und positiver Abschluss der Vorlesung Biofunktionalität von Lebensmitteln.)
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Themenvergabe erfolgt bei der Vorbesprechung.
Die Lehrveranstaltung wird in Englischer Sprache abgehalten.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.02.2017 08:00 to Sa 25.02.2017 22:00
- Deregistration possible until Fr 03.03.2017 20:00
Details
max. 25 participants
Language: English
Lecturers
Classes
Assignment to topics Mo 06.03.2017 15:00 - 16:00 UZA2-2F560
Mo 27.03.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 03.04.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 24.04.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 08.05.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 15.05.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 22.05.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 12.06.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 19.06.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Mo 26.06.2017 15:00 - 18:00 UZA2-2F560
Information
Aims, contents and method of the course
Introduction into the topic, risk perception, risk assessment, risk analysis, national and international food monitoring, health claims, food safety in Europe, responsible institutions, concepts of food safety, HACCP, introduction in methodologies
Assessment and permitted materials
Presentation: 60%, Discussion 40%
Minimum requirements and assessment criteria
Gain knowledge in methods to monitor food safety at national and international level, manifold appraisal of the expression food safety
Presentation: 60%, Discussion 40%
Presentation: 60%, Discussion 40%
Examination topics
Built on lectures and following discussions held by the students
Reading list
given from the students before their presentation
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44