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330065 UE Laboratory course in food chemistry (2008W)
for nutritional scientists
Continuous assessment of course work
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Summary
Registration/Deregistration
Groups
Group 1
2 Kurse je 25 Teilnehmer (max.);geplante Termine: 13.10.2008 - 24.10.2008 und 03.11.2008 - 14.11.2008, 9.00 - 18.00 Uhr;
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Group 2
2 Kurse je 25 Teilnehmer (max.);geplante Termine: 13.10.2008 - 24.10.2008 und 03.11.2008 - 14.11.2008, 9.00 - 18.00 Uhr;
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Group 3
2 Kurse je 25 Teilnehmer (max.);geplante Termine: 13.10.2008 - 24.10.2008 und 03.11.2008 - 14.11.2008, 9.00 - 18.00 Uhr;
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Group 4
2 Kurse je 25 Teilnehmer (max.);geplante Termine: 13.10.2008 - 24.10.2008 und 03.11.2008 - 14.11.2008, 9.00 - 18.00 Uhr;
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Vorbesprechung und Einteilung wird erst zu Semesterbeginn bekanntgegeben
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Amino acids and additives; determination of nitrite in meat and sausages; short-term heating and pasteurization of milk; benzoic acid and sorbic acid in food, L-glutamic acid in food; Carbohydrates; reductometric determination of aldose with alkaline iodine solution; distinction between synthetic and natural honey (diastasic ferments); enzymatic determination of lactose in chocolate; qualitative determination of pectines according to McCready and Ruve; Fats and oils; acid number; saponification value; iodine value according to Wijs; peroxide value according to Wheeler; determination of marine oil according to Tortelli-Jaffe; Qualitative determination of tocopherols in oils; test on epihydrinaldehyde; gas chromatographic separation of fatty acid methyl esters;
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
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Last modified: Fr 31.08.2018 08:57