Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330070 VO Nutrition Toxicology (2012W)
Labels
LV:
8.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
15.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
22.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
29.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAIILV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 des Masterstudiums zu absolvieren.
8.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
15.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
22.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAII
29.1.2013, 08:30-11:30, HS7, UZAIILV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Diese VO ist gemeinsam mit der VO 270010 Grundlagen der Lebensmitteltoxikologie (SPL27) als Pflichtlehrveranstaltung im Modul MN8 des Masterstudiums zu absolvieren.
Details
max. 60 participants
Language: German
Examination dates
- Wednesday 27.02.2013 13:00 - 14:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Tuesday 19.03.2013 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Tuesday 14.05.2013 08:30 - 10:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 02.07.2013
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Mushroom poisonings; selected toxicological aspects of vitamins, minerals, trace elements; food supplements; alcohol; foodborne illness - update; selected toxicological aspects of natural food contaminants; heavy metals. Case reports.
Assessment and permitted materials
written exam
Minimum requirements and assessment criteria
Knowledge of relevant topics of nutritional toxicology
Examination topics
lecture
Reading list
im Moodle
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27