330071 VO New Trends in Food Research (2011S)
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Lehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)
Details
max. 25 participants
Language: German
Examination dates
- Wednesday 29.06.2011 13:00 - 15:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Tuesday 15.11.2011 10:00 - 12:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Tuesday 08.05.2012 09:00 - 10:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 09.03. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Wednesday 16.03. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Wednesday 23.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 30.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 06.04. 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 04.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 11.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 18.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 25.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 01.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 08.06. 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 15.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Wednesday 22.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27