Universität Wien

330071 VO New Trends in Food Research (2011S)

Lehrveranstaltung für Master- und Diplomstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium oder Diplomstudium mit abgeschlossenem 1. Abschnitt)

Details

max. 25 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 09.03. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
  • Wednesday 16.03. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
  • Wednesday 23.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 30.03. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 06.04. 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 04.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 11.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 18.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 25.05. 12:00 - 13:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 01.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 08.06. 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 15.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
  • Wednesday 22.06. 14:00 - 15:30 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27