Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330073 VO+SE Modern Biotechnology in Food Production (2011W)
Continuous assessment of course work
Labels
LV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des DiplomstudiumsIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.09.2011 09:00 to We 28.09.2011 12:00
- Deregistration possible until Mo 19.12.2011 12:00
Details
max. 25 participants
Language: English
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 17.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Wednesday 18.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Thursday 19.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Friday 20.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27