Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330073 VO+SE Modern Biotechnology in Food Production (2011W)

Continuous assessment of course work

LV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des Diplomstudiums

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 25 participants
Language: English

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Tuesday 17.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
  • Wednesday 18.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
  • Thursday 19.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
  • Friday 20.01. 09:00 - 18:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27