Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I (2014W)
Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Continuous assessment of course work
Labels
BITTE PROGRAMMAUSHÄNGE BEACHTEN!
Programm siehe auch auf moodle.Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Programm siehe auch auf moodle.Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 15.09.2014 08:00 to Th 25.09.2014 12:00
- Deregistration possible until Tu 30.09.2014 12:00
Details
max. 150 participants
Language: German
Lecturers
Classes
The lecture series starts at 2nd October.
Here you can find the full program of the semester:
http://nutrition.univie.ac.at/uploads/media/Kolloquiumsprogramm_WS2014.pdf
Information
Aims, contents and method of the course
National and International experts introduce their research area, which will be discussed thereafter.
Assessment and permitted materials
Participation, discussion, short MC test
Minimum requirements and assessment criteria
Scientific exchange, become aqcquainted to research areas and working groups
Examination topics
presentations, discussions, language: English
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44