Universität Wien

330080 VO+SE Safety Evaluation of Novel Foods (2021S)

Safety evaluation of novel foods

Continuous assessment of course work
REMOTE

Die Seminartermine werden in Absprache mit den Studierenden
festgelegt.
Lehrveranstaltung für Masterstudium. (Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium)
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

info: http://alexander.haslberger.at

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Prüfung:

DI 15.06.2021 ab 14 Uhr online

  • Tuesday 09.03. 14:00 - 14:45 Digital (Kickoff Class)
  • Tuesday 16.03. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 23.03. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 13.04. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 20.04. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 27.04. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 04.05. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 11.05. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 18.05. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 01.06. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 08.06. 14:00 - 15:45 Digital
  • Tuesday 15.06. 14:00 - 18:00 Digital

Information

Aims, contents and method of the course

Principles of safety and discussion of examples , ther ewill be praesentations as well as presentations of students

Assessment and permitted materials

Exam und presentation

Minimum requirements and assessment criteria

improved understanding
30% participation in discussions, 30% presenatation, 40% exam

Examination topics

lectures and praesentations

Reading list

www. alexander-haslberger.at

Association in the course directory

Last modified: Fr 12.05.2023 00:24