Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330083 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) (2008W)
Continuous assessment of course work
Labels
Summary
Registration/Deregistration
Groups
Group 1
Vorbesprechung: 8.10.2008, 10:00 - 11:00, SE 546 Küche,
Department f. Ernährungswissenschaften,
UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Department f. Ernährungswissenschaften,
UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
max. 50 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Group 2
Vorbesprechung: 8.10.2008, 10:00 - 11:00
SE 546 Küche, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
SE 546 Küche, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
max. 50 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Group 3
Vorbesprechung: 8.10.2008, 10:00 - 11:00
SE 546 Küche, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
SE 546 Küche, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
Kurs I: 12.01.-16.01.2009 13.00 - 16.00 Uhr
Kurs II: 19.01.-23.01.2009 10.30 - 13.30 Uhr
Kurs III: 19.01.-23.01.2009 15.00 - 18.00 Uhr
SE 546 Küche u.Sensorik -Labor, Department f. Ernährungswissenschaften, UZA II, Althanstrasse 14, 1090 Wien
max. 50 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Fr 31.08.2018 08:57