Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330113 VO Sensory Evaluation of Foods (2014W)
Labels
Lehrveranstaltung für Masterstudierende (Voraussetzung abgeschlossenes Bachelorstudium)
Details
max. 60 participants
Language: German
Examination dates
- Tuesday 09.12.2014 10:00 - 12:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.12.2014 14:00 - 16:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 10.12.2014 10:00 - 12:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 10.12.2014 14:00 - 16:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 11.12.2014 10:00 - 12:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 11.12.2014 14:00 - 16:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Lecturers
Classes
ACHTUNG: Diese Vorlesung ist aus dem Masterstudienprogramm. Prüfungen dazu können nur von Masterstudierenden belegt werden.
Es können keine Bachelorstudierenden daran teilnehmen !!!
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27