Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330113 VO Sensory Evaluation of Foods (2014W)

Lehrveranstaltung für Masterstudierende (Voraussetzung abgeschlossenes Bachelorstudium)

Details

max. 60 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

ACHTUNG: Diese Vorlesung ist aus dem Masterstudienprogramm. Prüfungen dazu können nur von Masterstudierenden belegt werden.
Es können keine Bachelorstudierenden daran teilnehmen !!!

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:

MO 6.10.2014 9:30 bis 12:00 Uhr SE Raum 509, UZA II

MO 13.10.2014 9:30 bis 12:00 Uhr SE Raum 509, UZA II

MO 20.10.2014 10 bis 12:30 Uhr SE Raum 562, UZA II

MO 27.10.2014 9:30 bis 12:00 Uhr SE Raum 509, UZA II

MO 3.11.2014 9 bis 11:30 Uhr SE Raum 562, UZA II

MO 10.11.2014 10 bis 12:30 Uhr SE Raum 562, UZA II

MO 17.11.2014 9 bis 11:30 Uhr SE Raum 562, UZA II

MO 24.11.2014 9:30 bis 12:00 Uhr SE Raum 562, UZA II

MO 1.12.2014 10 bis 12:30 Uhr SE Raum 562, UZA II


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27