Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
330135 UE Practice in Nutrition in Elderling (2019S)
EC Altern und Lebensqualität
Continuous assessment of course work
Labels
Interessenten zu dieser Lehrveranstaltung können im Anmeldezeitraum einen Datensatz "anlegen".
Eine Vormerkung bzw. Platzzuteilung kann nur erfolgen, wenn die Voraussetzung erfüllt ist (positiv absolvierte Prüfung zur Vorlesung 330132 Einführung in soziologische, ernährungs- und pflegewissenschaftliche Grundlagen des Alterns).
Eine Vormerkung bzw. Platzzuteilung kann nur erfolgen, wenn die Voraussetzung erfüllt ist (positiv absolvierte Prüfung zur Vorlesung 330132 Einführung in soziologische, ernährungs- und pflegewissenschaftliche Grundlagen des Alterns).
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to We 15.05.2019 17:00
- Deregistration possible until We 15.05.2019 17:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Der Termin vom 06.06.2019 musste aufgrund einer Terminkollision auf den 05.06.2019 vorverlegt werden..
ACHTUNG Die LV beginnt um 09.00 Uhr!
- Thursday 23.05. 09:00 - 11:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 05.06. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Friday 14.06. 08:00 - 13:00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Friday 21.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 27.06. 09:00 - 13:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Discussions on the interations of diet and aging particularly the impact of the diet on age related metabolic changes: Elaboration of the link between aging and the diet based on specific questions/cases; Identification of risk nutrients for the elderly population
Assessment and permitted materials
Presentations (60%) and Discussion (40%)
Minimum requirements and assessment criteria
Presentations (60%) and Discussion (40%); at least 60% of total points in order to pass the course
Examination topics
Based on lectures and following discussions by the students
Reading list
Based on lectures and following discussions by the students; literature will be uploaded to the learning platform before the presentation by the students
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27