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330135 UE Practice in Nutrition in Elderling (2021S)
EC Altern und Lebensqualität
Continuous assessment of course work
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Interessenten zu dieser Lehrveranstaltung können, auch wenn die Prüfung zur Vorlesung noch nicht absolviert ist, im Anmeldezeitraum einen Datensatz "anlegen".
Eine Vormerkung bzw. Platzzuteilung kann in einem weiteren Zuteilungslauf nach der Vorlesungsprüfung nach Maßgabe verfügbarer Restplätze erfolgen, wenn die Prüfung zur Vorlesung 330132 Einführung in soziologische, ernährungs- und pflegewissenschaftliche Grundlagen des Alterns am 15.04.2021 mit positivem Erfolg abgelegt wurde.
Eine Vormerkung bzw. Platzzuteilung kann in einem weiteren Zuteilungslauf nach der Vorlesungsprüfung nach Maßgabe verfügbarer Restplätze erfolgen, wenn die Prüfung zur Vorlesung 330132 Einführung in soziologische, ernährungs- und pflegewissenschaftliche Grundlagen des Alterns am 15.04.2021 mit positivem Erfolg abgelegt wurde.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 10.02.2021 08:00 to Th 25.02.2021 12:00
- Deregistration possible until Su 25.04.2021 12:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 19.05. 08:00 - 13:00 Digital
- Wednesday 26.05. 08:00 - 13:00 Digital
- Wednesday 02.06. 08:00 - 13:00 Digital
- Wednesday 16.06. 08:00 - 13:00 Digital
- Wednesday 23.06. 08:00 - 13:00 Digital
Information
Aims, contents and method of the course
Discussions on the interactions of diet and aging particularly the impact of the diet on age related metabolic changes: Elaboration of the link between aging and the diet based on specific questions/cases; Identification of risk nutrients for the elderly population
Assessment and permitted materials
Presentations (60%) and discussion (40%)
Minimum requirements and assessment criteria
Presentations (60%) and discussion (40%); at least 60% of total points in order to pass the course
Examination topics
Based on lectures and following discussions by the students
Reading list
Will be uploaded to the learning platform from the students before their lecture
Association in the course directory
Last modified: Fr 12.05.2023 00:24