Universität Wien
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

330175 VU Multivariate Analyses Methods and their applications in Nutritional Sciences (2025S)

Continuous assessment of course work
REMOTE

Summary

1 Stüger
Fr 07.03. 08:00-12:00 Digital
2 Stüger
Fr 07.03. 08:00-12:00 Digital
3 Stüger
Fr 07.03. 08:00-12:00 Digital

Registration/Deregistration

Groups

Group 1

Die Plätze werden vorrangig an Studierende im Masterstudium Ernährungswissenschaften vergeben. Die Einteilung zu den Kursen erfolgt über Moodle

max. 15 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Friday 14.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 21.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 28.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 04.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 11.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Monday 28.04. 16:30 - 18:00 Digital
  • Friday 02.05. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 09.05. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 16.05. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 30.05. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 06.06. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 13.06. 08:00 - 10:30 Digital
  • Friday 20.06. 08:00 - 10:30 Digital
  • Thursday 26.06. 16:30 - 18:00 Digital

Group 2

Die Plätze werden vorrangig an Studierende im Masterstudium Ernährungswissenschaften vergeben. Die Einteilung zu den Kursen erfolgt über Moodle

max. 15 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Friday 14.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 21.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 28.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 04.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 11.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Monday 28.04. 16:30 - 18:00 Digital
  • Friday 02.05. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 09.05. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 16.05. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 30.05. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 06.06. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 13.06. 11:00 - 13:30 Digital
  • Friday 20.06. 11:00 - 13:30 Digital
  • Thursday 26.06. 16:30 - 18:00 Digital

Group 3

Die Plätze werden vorrangig an Studierende im Masterstudium Ernährungswissenschaften vergeben. Die Einteilung zu den Kursen erfolgt über Moodle

max. 15 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Friday 14.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 21.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 28.03. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 04.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Friday 11.04. 08:00 - 12:00 Digital
  • Monday 28.04. 16:30 - 18:00 Digital
  • Friday 02.05. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 09.05. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 16.05. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 30.05. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 06.06. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 13.06. 14:00 - 16:30 Digital
  • Friday 20.06. 14:00 - 16:30 Digital
  • Thursday 26.06. 16:30 - 18:00 Digital

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Fr 17.01.2025 11:26