Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
340026 PS Cultural Competence: Russian (2009W)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.09.2009 09:00 to Fr 09.10.2009 09:00
- Deregistration possible until Fr 09.10.2009 09:00
Details
max. 1000 participants
Language: Russian
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Friday 16.10. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 23.10. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 30.10. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 06.11. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 13.11. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 20.11. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 27.11. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 11.12. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 18.12. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 08.01. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 15.01. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Friday 22.01. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
- Monday 25.01. 11:30 - 13:00 Seminarraum 10 ZfT Philippovichgasse 11, 3.OG
- Friday 29.01. 10:00 - 11:30 Medienlabor II ZfT Gymnasiumstraße 50 4.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Regelmäßige aktive Mitarbeit, Referat, mündliche Prüfung am Ende des Semesters.
Minimum requirements and assessment criteria
Siehe Inhalt.
Examination topics
Referate, Kommentierung und Diskussionen.
Reading list
Wird in der LV bekanntgegeben.
Association in the course directory
BKU2
Last modified: Mo 07.09.2020 15:45
Die Lehrveranstaltung wird auf Russisch gehalten.