Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.
340050 UE Information Management and Knowledge Management (2015S)
Continuous assessment of course work
Labels
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 09.02.2015 09:00 to Tu 24.02.2015 17:00
- Registration is open from Mo 02.03.2015 09:00 to Fr 06.03.2015 17:00
- Deregistration possible until Tu 31.03.2015 23:59
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Thursday 19.03. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
- Thursday 16.04. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
- Thursday 30.04. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
- Thursday 28.05. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
- Thursday 11.06. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
- Thursday 25.06. 08:00 - 09:30 Hörsaal 4 ZfT Gymnasiumstraße 50 3.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Prüfungsimmanent; mehrere Hausübungen. Für ein Zeugnis ist Voraussetzung, dass alle Hausübungen abgegeben und positiv beurteilt werden.
Minimum requirements and assessment criteria
Die TeilnehmerInnen sollen die Methoden der Wissensarbeit und des Wissensmanagements kennen lernen und in der Lage sein, diese Kenntnisse an praktischen Fällen, vor allem aus dem Bereich der Wirtschaftssprache, anzuwenden. Innerhalb der Begriffskette Daten - Informationen - Wissen liegt das Hauptaugenmerk auf dem Wissen.
Examination topics
Anwendung der erworbenen Kenntnisse auf praktische Texte, vor allem aus dem Bereich der Wirtschaftssprache.
Reading list
Im Skriptum für die Lehrveranstaltung ist die grundlegende Literatur angegeben.
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:45
Für den Besuch der LV sind profunde Kenntnisse der Terminologielehre erforderlich.