Module 4 Food Quality
-
1 Majchrzak, Th 05.03. 10:00-11:00, Mo 15.06. 13:00-17:00, Tu 16.06. 13:00-17:00, We 17.06. 13:00-17:00, Th 18.06. 13:00-17:00, Fr 19.06. 13:00-17:002 Majchrzak, Mo 22.06. 10:30-13:30, Tu 23.06. 10:30-13:30, We 24.06. 10:30-13:30, Th 25.06. 10:30-13:30, Fr 26.06. 10:30-13:303 Majchrzak, Mo 22.06. 14:00-17:30, Tu 23.06. 14:00-17:30, We 24.06. 14:00-17:30, Th 25.06. 14:00-17:30, Fr 26.06. 14:00-17:30
-
Majchrzak, Mo 15.06. 08:00-12:30, Tu 16.06. 08:00-12:30, We 17.06. 08:00-12:30, Th 18.06. 08:00-12:30
Last modified: We 13.06.2018 00:35