2.2.2.1. "Food Production and Food Technology"
-
Hampshire, Mo 15.03. 13:00-20:00, Tu 16.03. 10:30-13:00, Tu 16.03. 13:00-20:00, We 17.03. 10:30-13:00, We 17.03. 13:00-20:00, Th 18.03. 10:30-13:00
-
Majchrzak, We 17.03. 10:00-11:30, Mo 07.06. 12:30-15:30, Tu 08.06. 12:30-15:30, We 09.06. 12:30-15:30, Th 10.06. 12:30-15:30, Fr 11.06. 12:30-15:30, Mo 14.06. 10:30-13:30, Mo 14.06. 14:00-17:00, Tu 15.06. 10:30-13:30, Tu 15.06. 14:00-17:00, We 16.06. 10:30-13:30, We 16.06. 14:00-17:00, Th 17.06. 10:30-13:30, Th 17.06. 14:00-17:00, Fr 18.06. 10:30-13:30, Fr 18.06. 14:00-17:00
-
Großklaus, Mo 12.04. 09:00-18:00, Tu 13.04. 09:00-18:00, Mo 17.05. 09:00-12:00, Tu 18.05. 11:00-13:00, We 19.05. 08:00-14:00, Th 20.05. 08:00-12:00
-
Haslberger, Tu 15:00-16:30 (14×)
-
Tacker, Th 15:00-18:00 (6×)
-
Römer, Th 15:00-18:00 (4×)
Last modified: We 13.06.2018 00:35